Om oss

Regnskapsassistanse AS ble etablert i 1986. Vi er i dag 8 ansatte og holder til i lyse trivelige lokaler i Sofiemyrveien 6 A på Sofiemyr. Vi har ca 200 kunder.Kundene våre representerer de fleste selskapsformer. Disse driver innenfor mange forskjellige bransjer; som f.eks., kunst og håndverk, restaurant/pub, butikk, trykkeri, transport, bygg og anlegg, forlag, eiendom, helsetjenester, klinikk, undervisning, coaching, IT-selskap, headhunting og konsulentvirksomhet.

Regnskapsassistanse AS er en totalleverandør av regnskapstjenester som legger stor vekt på å levere et produkt av høy kvalitet tilpasset den enkelte kundes behov. Vi leverer regnskap, årsoppgjør, selvangivelse, budsjettering, fakturering, lønn og forretningsførsel. 

Vi skreddersyr løsninger. Alt fra ordinær papirbasert regnskapsførsel til full elektronisk bilagshåndtering inklusive ocr og remittering. Vi tilbyr mange forskjellige løsninger, også skybaserte tjenester. Vi sørger for elektronisk innsending av alle pålagte skjemaer til det offentlige, som Skatteetaten, Kemneren og Brønnøysundregistrene.

For revisjonspliktige selskaper samarbeider vi med selskapets revisor.

Vi kan ta oppdrag ute hos den enkelte kunde på deres regnskapssystem og innenfor deres rutiner.

Vi holder oss oppdatert innenfor regnskaps- og skattelovgivningen. Alle ansatte er med på årlige kurs i regelendringer innenfor hovedtemaene merverdiavgift, skatt, årsoppgjør og lønn.